Kako da deci omogućite zabavan i koristan letnji raspust?

Nema škole dva meseca i vaša deca se kod kuće bore sa dosadom. Previše je vruće da bi se igrali napolju, a u kući se zabavljaju samo uz kompjuterske igrice. Da li vam ovo zvuči poznato? Šta možete da učinite?

Jedna od opcija jeste da ih pošaljete u letnji kamp, i to ne u bilo kakav, već onaj gde će moći da se igraju i zabave, ali i da se u septembru vrate u školu sa novim znanjima.

Dobro znamo da dve ili tri nedelje u sredini u kojoj ste potpuno izloženi jeziku vrede više od šest meseci klasičnog učenja i pomaže pri postizanju velike sigurnosti u govornom jeziku. Ovo je razlog da svakog leta naš centar u saradnji sa English Tours agencijom svojim kandidatima, a i onima koji to nisu, ponudi mogućnost putovanja u Veliku Britaniju na LETNJI KAMP ENGLESKOG JEZIKA.

Svi programi uključuju bogat paket ekskurzija i aktivnosti na engleskom jeziku, a polaznici putuju u pratnji iskusnih vodiča.

Za sve koji žele da provedu leto na zabavan i koristan način, letnje škole jezika su svakako pravi izbor.

Iz ponude za LETNJE PROGRAME ENGLESKOG JEZIKA u 2018. godini, izdvajamo:

 

Letnja škola engleskog jezika u Londonu 2018.

Lokacija:  HAJ BARNET/ ŠIRLI

Datum putovanja: 

19.07.2017-28.07.2017.  /   29.07.2017-7.08.2017.

Dužina boravka: 10 dana (9 noći)

Uzrast: 10 do 18 godina

899 GBP (sa avio kartom i taksama)

799 GBP (bez avio karte)

Organizator putovanja: English Tours

Na ovom programu polaznici će upoznati London i koristiti engleski jezik u svakodnevnim situacijama, vežbajući ono što su naučili u svojim školama, okruženi izvornim govornicima engleskog jezika. U Londonu, polaznici su smešteni u porodice sa kojima će imati prilike da pričaju engleski i da iskuse engleski način života.Tokom dana, oni će obilaziti znamenitosti Londona i učiti o britanskoj kulturi i istoriji. Opcija I (19.07.) podrazumeva smeštaj u severnom Londonu (Haj Barnet) što je simpatično i mirno predgrađe. Opcija II (29.07.) je pre svega osmišljena za veće grupe ili individualne polaznike i stacioniran je u delu grada Širli, predgrađu južnog dela Londona. Ovo je najpopularniji program agencije English Tours.

Više informacija o ovom programu možete čuti na prezentaciji Engliš Tours agencije, koja će se održati 11.12.2017. godine, u našem centru.

 

Letnja škola engleskog jezika

Notingem : 10 dana u srcu Engleske

Lokacija: Notingem (kampus Notingemskog univerziteta)

Datum putovanja: 24.06.2018 – 03.07.2018.

Dužina boravka: 10 dana (9 noći)

Od 929,00 GBP

Organizator putovanja: English Tours

 

Notingem je jedna od najpopularnijih lokacija za usavršavanje engleskog jezika u Engleskoj. Ovaj grad od oko pola miliona stanovnika koji se nalazi na Trentu, smatra se mladim i modernim univerzitetskim gradom sa velikom studentskom populacijom, kako tokom akademske godine, tako i tokom leta. Notingem je najpoznatiji po legendi o Robinu Hudu, koji je povezan sa brojnim atrakcijama u gradu i okolini (Muzej Robin Hud, Šervudska šuma). Tokom svog boravka, polaznici će imati priliku da vide Notingemski zamak i pećine ispod njega, kao i druge zanimljive lokacije. Prednost ovog grada je njegova lokacija u samom srcu Engleske, pa je odlazak u druge veće gradove (London, Mančester, Jork, Kembridž, Oksford i Stratford) prilično jednostavan. 

Više informacija možete pronaći na linku: http://www.englishtours.rs/rs/kursevi/74-notingem-10-dana-u-srcu-engleske

 

Letnja škola engleskog jezika u  L o n d o n u  ( A m e r š a m ) 2018

Lokacija: London (Ameršam)

Organizator putovanja: English Tours D.O.O.

Datum polaska: 07.07.2018.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 11  – 17 godina

Od 1.399,00 GBP

 

London je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih gradova sveta koji obiluje centrima obrazovanja, umetnosti, kulture, medija i mode. Polaznici naše letnje škole imaće priliku da usavrše svoje postojeće znanje engleskog jezika i oplemene ga obilaskom čuvenih znamenitosti Londona. Boravak u prelepom selu punom zelenila, Ameršamu, pruža mogućnost polaznicima letnjeg kampa da upoznaju ruralnu Englesku.

Više informacija možete pronaći na linku: http://www.englishtours.rs/rs/kursevi/61-letnja-skola-engleskog-jezika-u-londonu-amersam-2018

 

Letnja škola engleskog jezika u  L o n d o n u  ( B r e n t f o r d )  2018

Lokacija: London (Brentford)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 11.07.2018.

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 11 – 17 godina

Od 1.699,00 GBP

 

Kao odabir za letnje škole, London je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih gradova sveta koji obiluje centrima obrazovanja, umetnosti, kulture, medija i mode. Polaznici našeg kursa jezika u Londonu imaće priliku da usavrše svoje postojeće znanje tog jezika i oplemene ga obilaskom kako najčuvenijih, tako i manje poznatih znamenitosti ovog čarobnog grada. Brentford, u kome se nalazi naša letnja škola, jeste živahno predgrađe sa mnogobrojnim pogodnostima za šoping i sam boravak. 

Više informacija možete pronaći na linku: http://www.englishtours.rs/rs/kursevi/62-letnja-skola-engleskog-jezika-u-londonu-brentford-2018

 

English Tours agencija će prezentovati LETNJE PROGRAME ENGLESKOG JEZIKA u prostorijama našeg centra, 11.decembra 2017. godine. Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete prezentaciji, prijavu možete izvršiti na brojeve telefona: 023/512-255 ili 060/02-07-319.