Naslovna →  Kursevi

 

Za decu

 

Škola stranih jezika Focus organizuje nastavu za decu od pet do osamnaest godina. Deca se u skladu sa prethodnim znanjem i uzrastom raspoređuju u odgovarajuće grupe. U grupama ima najviše osam polaznika. Predavači u dečjim grupama su posebno obučeni za rad sa decom i tinejdžerima, a u nastavi se koristi literatura eminentnih britanskih izdavača.

 

Za odrasle 

 

Nastava za odrasle organizovana je na svim nivoima znanja, od početnog do najvišeg jezičkog nivoa. Svaki polaznik se testira i nakon što se utvrdi nivo znanja, koje poseduje, raspoređuje se u odgovarajuću grupu, od najviše osam polaznika. Nastava se organizuje tokom čitavog dana i vikendom.

  • Rad u manjim grupama.
  • Predavanja prilagođena vašem trenutnom znanju.

Specijalizovani kursevi

 

U našoj školi takođe možete pohađati i specijalizovane kurseve, nekog stranog jezika iz naše ponude, za različite potrebe i iz različitih oblasti, kao što su medicina, ekonomija, turizam, pravo, umetnost, tehničke nauke, pripreme za prijemne ispite, priprema za posebne intervjue i sl.

 

Poslovni kursevi

 

Uslovi savremenog poslovanja i naša želja da budemo kompetentni u komunikaciji sa inostranim poslovnim partnerima, nameću potrebu poznavanja i aktivne primene određenog stranog jezika. Prateći trendove i prilagođavajući svoju metodologiju rada savremenim svetskim standardima, škola Focus organizuje poslovne kurseve stranih jezika. Časovi se odvijaju u vreme i dinamikom koja Vama odgovara, u prijatnoj atmosferi škole ili u prostorijama Vaše kompanije.

 

Priprema za sticanje međunarodnih sertifikata

Kod nas se možete spremiti za sticanje međunarodno priznatih sertifikata kao što su: Cambridge ESOL, DELF i DALF, CELI I CILS, Goethe Zertifikat, DELE. Za više informacije pogledajte našu ponudu za Međunarodni ispiti.

Intezivni kursevi

Intenzivni kursevi su najbrži i najefikasniji način za usvajanje određenog nivoa znanja. Predviđeni su za one kandidate koji imaju potrebu da za relativno kratak vremenski period savladaju, ili poboljšaju postojeći nivo znanja. Ovi kursevi aktiviraju postojeća znanja, podstičući polaznike da sa više samopouzdanja koriste konverzaciju u svakodnevnim situacijama. Za razliku od opštih kurseva, intenzivni kursevi omogućavaju polaznicima da se fokusiraju na onu jezičku veštinu koja im je najpotrebnija. Svako ko je motivisan da radi na sebi može ih pohađati, bilo da su mu motivi želja da se pripremi za odlazak u inostranstvo, ili želi aktivno da koristi, neki od stranih jezika iz ponude, u radu i slično. Intenzivni kursevi se mogu pohađati u grupi ili individualno, u terminima koji su prilagođeni kandidatima.

Invidualna nastava

 

U školi Focus možete pohađati individualne časove za pomoć pri učenju, konsultacije, pripremu za polaganje međunarodnih ispita, dopunu redovnoj grupnoj nastavi. U individualnoj nastavi predavač je u prilici da kandidatu pristupi na poseban način u skladu sa njegovim trenutnim znanjem i sposobnostima.

 

Skype časovi

 

 

Prateći trendove u online obrazovanju naša škola organizuje i privatne časove na Skype-u. Učite strani jezik kada Vama to odgovara, bez troškova prevoza do škole i troškova za nastavni materijal. Uživajte u udobnosti sopstvenog doma i prilagodite tempo časova Vašim željama. Skype časovi su namenjeni deci školskog uzrasta, odraslim kandidatima, poslovnim kandidatima i penzionerima.