Kompanija „Vispero GmbH“ sa sedištem u Bonu, je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskog stručnog kadra u Nemačkoj.

Njihovi klijenti su klinički centri, regionalni domovi zdravlja i domovi za stara lica, po celoj Nemačkoj. To su pouzdane i stabilne zdravstvene ustanove koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

„Vispero GmbH“ za potrebe nemačkih poslodavaca traži sve one koji žele da rade i da se usavršavaju u njihovoj zemlji. Više informacija o njihovom radu možete pronaći na sajtu www.vispero-gmbh.de/rs

Od kompanije Vispero GmbH možete očekivati kompletnu podršku u vašem prvom koraku života i rada u inostranstvu, što znači da će biti uvek uz Vas, tokom vaše faze adaptacije na novu radnu i životnu sredinu.

Usluge regrutacije medicinskog osoblja, u našoj zemnlji, isključivo plaćaju klijenti koji su angažovali kompaniju „Vispero GmbH“, tako da ne postoje nikakvi troškovi niti obaveze od strane kandidata prema kompaniji „Vispero GmbH“.

Postoji potreba za kandidatima sa završenom srednjom medicinskom školom i znanjem nemačkog jezika na nivou A1/A2/B1/B2/C1, koji su zainteresovani da žive i rade, u Nemačkoj.

U saradnji sa Centrom stranih jezika „Focus“, kompanija „Vispero GmbH“ organizovaće  besplatane seminare, na kojima možete dobiti sve neophodne informacije,  vezano za program koji sprovode u našoj zemlji.

Da biste prisustvovali seminaru, ne morate imati određeni nivo poznavanja nemačkog jezika. Takođe, ne morate biti kandidat našeg centra.

Broj mesta na seminaru je ograničen!

Ukoliko ste zainteresovani, neophodno je da se prijavite na broj telefona 023/512-255 ili putem e-mail adrese language.centre.focus@gmail.com.

Srdačno,

Centar stranih jezika „Focus“