Zbog povećanog obima posla, posebno ističemo potrebu za predavačima engleskog i nemačkog jezika.

Raditi u Centru Focus znači uvažavati naše vrednosti. Potpuna predanost i posvećenost viziji pružanja najkvalitetnijih jezičkih usluga i prenošenja znanja našim učenicima, kao i spremnost na stalno profesionalno usavršavanje, otvorenost za usvajanje novih znanja i veština krase sve naše predavače.

Svi naši predavači prolaze kroz redovnu obuku, kroz koju se upoznaju sa metodama i načinom rada Centra stranih jezika Focus.

Jedna od najznačajnijih vrednosti našeg Centra je timski rad i otvorenost za svaku inicijativu koja za cilj ima unapređenje naših usluga i programa rada. Naše zadovoljstvo je utoliko veće kad takvi predlozi stižu od strane mlađih saradnika.

Stoga smo uvek spremni za saradnju sa studentima Filoloških fakulteta koji su u završnoj fazi studija, a zainteresovani su da se bliže upoznaju sa savremenim metodama rada. Za njih su pripremljeni posebni programi obuke i uvođenja u nastavni proces, posle koga se najuspešnijima pruža mogućnost za zaposlenje u Focus-u.

Pozivamo sve zainteresovane predavače stranih jezika da nam dostave svoju biografiju i motivaciono pismo na adresu language.centre.focus@gmail.com